B2B srečanje v Dortmundu

S strani slovensko – nemške gospodarske zbornice smo bili 8. in 9. junija 2016 povabljeni na B2B srečanje v Dortmundu. Srečanje je organizirala industrijsko – gospodarska zbornica Dortmund. Organizatorji so pripravili zelo dobro organizirano srečanje nemških podjetij s podjetji iz Balkana. Prvi dan je bilo organizirano družabno srečanje s spoznavno večerjo, naslednji dan pa so sledili dobro organizirani sestanki. Pripravljenih je bilo več kot 300 srečanj med nabavno službo nemških podjetij in prodajno službo naših podjetij. Tudi industrijski noži so bili predstavljeni na teh srečanjih.

industrijski noži

B2B srečanja v Dortmundu

Slovenski industrijski noži prodirajo na nemški trg

Na tem srečanju smo lahko uspešno predstavili naš program industrijskih nožev potencialnim nemškim partnerjem.  Izkazalo se je, da so nemška podjetja zainteresirana za iskanje novih dobaviteljev iz Slovenije. Tudi na nemškem trgu je na naše zadovoljstvo veliko povpraševanje po kvalitetnih industrijskih nožih. V okviru srečanja so bile organizirane tudi okrogle mize s ciljem, da povežejo čim več nemških podjetij s slovenskimi proizvajalci. Med sestanki smo se povezali in spoznali tudi z ostalimi podjetji iz Slovenije. Taki dogodki tako posredno krepijo vezi tudi med slovenskimi izvozno naravnanimi podjetji.

dortmund

slovenski industrijski noži v Dortmundu

dortmund2

srečanja z nemškimi kupci industrijskih nožev

Zahvala organizatorjem

Organizatorjem se zahvaljujemo za zelo dobro organiziran dogodek. Takšnih srečanj se veselimo tudi v prihodnje, saj je to odlična odskočna deska za prodajo našega rezilnega orodja tujim podjetjem, ki potrebujejo kakovostne industrijske nože.